Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο βίντεο από το μαγαζί που εμφανιζόταν ο Snik στην Κατερίνη έρχεται στη δημοσιότητα και δείχνει τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό. Στο κλαμπ που εμφανίστηκε ο τράπερ ξαφνικά επικράτησε το απόλυτο χάος. Μπουνιές, κλωτσιές και καρέκλες εκτοξεύονταν με τον τράπερ Snik να πηδά από τη σκηνή και να «κυνηγά» κάποιον με τα χέρια σηκωμένα. Κάποιος άλλος έχει πάρει ένα σκαμπό και χτυπά όποιον βρίσκει μπροστά του. Οσοι βρίσκονται στο κλαμπ προσπαθούν να τρέξουν για να γλιτώσουν με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. 

Διαβάστε ακόμηSnik για το ξύλο στην Κατερίνη: «Λογικό να αντιδράσω, όταν μας πετάνε μπουκάλια από κάτω»

Εξω από το κλαμπ φτάνουν περιπολικά και οι αστυνομικοί χωρίζουν την ομάδα του Snik και τους άλλους «νταήδες» με τους οποίους ήρθαν στα χέρια. Σχεδόν ταυτόχρονα φτάνουν έξω από το κλαμπ και δύο ασθενοφόρα που παραλαμβάνουν τους επτά τραυματίες από τον ξυλοδαρμό. Κάποιοι από αυτούς που έλαβαν τις πρώτες βοήθειες δεν πήγαν καν στο νοσοκομείο ενώ για πολλές ώρες ο Snik δεν είχε τοποθετηθεί για τα νέα ευτράπελα σε εμφάνισή του. 

Snik: Δικαιολογεί τη βία ξανά 

ΟSnik έδωσε τη δική του απάντηση για τα επεισόδια και τον ξύλο που έπεσε σε κλαμπ της Κατερίνης, όπου είχε live. Οπως είπε ο Snik, μέσα από στόρι του στο Instagram, μία παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, τους προκάλεσε, καθώς τους πετούσαν μπουκάλια.

Οπως είπε ο Snik, που φαίνεται να μην μετανιώνει για το ξύλο που έπεσε, «ήταν λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια». «Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα». Ο Snik μπορεί να ζητάει «συγγνώμη» αλλά υποστηρίζει τη χρήση βίας, αφού λέει ότι «δεν μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».

Snik: Το ξύλο στα MAD με τον Light

Δύο μήνες πριν, ο Snik, πρωταγωνιστούσε στα επεισόδια κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων MAD. Οι τράπερ Snik και Light είχαν πιαστεί στα χέρια, μπροστά στη σκηνή. Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και κανένα σεβασμό σε όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πανικοβλήθηκαν, έβαλαν τα κλάματα και τις φωνές, Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Η δεύτερη φορά ήταν και χειρότερη, με τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας των δύο τράπερ να μπλέκουν απευθείας στον καβγά και την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, ώσπου να ηρεμήσει το κλίμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA