Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλιά του είχε σήμερα Τρίτη (6/9) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ με το «Καλό Μεσημεράκι» τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, όπως πρόδωσε ο ίδιος τις προάλλες μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram. 

Διαβάστε ακόμη: Μελέτης Ηλίας: «Μια περίοδο έκανα χρήση ναρκωτικών» - Τι συνέβη και τα έκοψε «μαχαίρι»

Σήμερα, όμως, με αφορμή τα γενέθλιά του ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους που έσπευσαν από το πρωί να του ευχηθούν. 

«Σήμερα έχω γενέθλια. Κλείνω τα 45 και είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει σε αυτήν την ηλικία, τίποτα δεν είναι δεδομένο! Νιώθω μεγάλη χαρά και πληρότητα και έτοιμος για μια πολύ δημιουργική χρονιά.. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και το δώρο σας θα είναι να ξεχάσετε την ηλικία που έγραψα παραπάνω και να μείνετε στα 22 κι εσείς.. Το συνιστώ», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες που τον βλέπουμε χαμογελαστό, ενώ σε μία από αυτές μα δείχνει και την τούρτα - υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά του. 

https://www.instagram.com/p/CiKwzMEsQKA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA