Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γαλατασαράι είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Μάουρο Ικάρτνι και παρά τις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο, μαζί του στην Τουρκία είναι και η σύζυγός του (και μάνατζέρ του), Γουάντα Νάρα. Η Αργεντίνα καλλονή ήδη ανάβει… φωτιές στο Instagram με τις πόζες της στο Βόσπορο, ειδικά σε εκείνες που ποζάρει με «καυτά» μπικίνι που αφήνουν λίγα στη φαντασία, αλλά το ίδιο έκπληκτους έχει αφήσει και τους παράγοντες της Γαλατασαράι με τις απαιτήσεις της.

Διαβάστε ακόμη: Κάρα Ντελεβίν: Σε άθλια κατάσταση και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά το διάσημο μοντέλο

https://www.instagram.com/p/CiIWHM_uUni/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης σε Τουρκία και Αργεντινή, η Γουάντα Νάρα ζήτησε από τη διοίκηση της Γαλατασαράι σοφέρ και σωματοφύλακα διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, να πληρώνονται τα σχολεία των παιδιών τόσο από την ένωσή της με τον Μάουρο Ικάρντι, αλλά κι εκείνα που έχουν πατέρα τον Μάξι Λόπες (παλιό συμπαίκτη του Ικάρντι), πληρωμένο πολυτελές ξενοδοχείο μέχρι τον Δεκέμβριο και φυσικά πληρωμένο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CiTEsU4N-nL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πολλοί αναρωτιούνται για τα χρήματα που έχω. Τους λέω ότι δουλεύω από πολύ μικρή. Ας ψάξουν τα περιοδικά στην Αργεντινή με τις φωτογραφίσεις μου. Το άλλο που κάνω εδώ και χρόνια είναι να ασχολούμαι με τα συμβόλαια του Μάουρο και τις αλλαγές συλλόγων – κάτι που δεν κάνω τόσο άσχημα. Εκείνος παίζει μπάλα κι εγώ ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Το μόνο που μου λείπει, βέβαια, είναι να μπω κι εγώ στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/reel/CiQTpMdAxyD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Στα 35 μου χρόνια κατάφερα κάτι πολύ σημαντικό. Θα μπορούσα να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλέψω. Και δεν είναι μόνο αυτό. Εξασφάλισα ότι τα παιδιά μου και τα παιδιά τους θα μπορούν να ζήσουν κι αυτά χωρίς να δουλέψουν ποτέ στη ζωή τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA