Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Καζάκος. έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών το απόγευμα της Τρίτης (13/9). Τις τελευταίες εβδομάδες ο Κώστας Καζάκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αντιμετωπίζοντας σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε νοσήσει από κορονοϊό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επιβαρύνθηκε η υγεία του. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Κώστας Καζάκος αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε και αντικαταστάθηκε από άλλον ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Καζάκος: «Αντίο» από Ελληνες ηθοποιούς και τραγουδιστές - «Σπάνιος άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε πολύ»

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του και τους συνεργάτες του αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο. Τραγική φιγούρα ο γιος του Κωνσταντίνος Καζάκος τον οποίο ο ηθοποιός είχε αποκτήσει με την Τζένη Καρέζη. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του, μετά την είδηση του θανάτου του, έσπευσε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν ήταν συντετριμμένος.

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του» ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA