Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Βασιλική Ανδρίτσου, αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως δεν την άγγιξαν καθόλου τα σχόλια που έγιναν και αφορούσαν την απόφασή της να γίνει μητέρα στα 46 της χρόνια. «Δεν με ένοιαξε καθόλου. Ίσα ίσα που νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα στα 46 μου χρόνια. Θεωρώ ότι πολλές γυναίκες που το παλεύουν ή που δεν ήθελαν πριν - εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία - τους αρέσει που ακούν ότι "Στα 46 ή στα 47 ή στα 44 θα γίνει μητέρα", είπε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Αδαμαντίδης - Κίρκη: Ξεκαθαρίζουν για το νέο επεισόδιο μεταξύ τους και η εξήγηση για το σπασμένο αυτοκίνητο

«Εν πάση περιπτώσει, εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σαν να είμαι 26 σε θέμα ενέργειας και δύναμης. Άμα αισθανόμουν κουρασμένη ή γριά, θα σου έλεγα "ναι, πού πας να κάνεις παιδί;" Γιατί το παιδί δεν είναι το γεννάω μόνο, το μεγάλωμά του είναι εκεί που πρέπει να σταθείς».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στη δική της περίπτωση και του συζύγου της, ο ερχομός του παιδιού δεν επηρέασε καθόλου το γάμο και τη σχέση τους. «Το παιδί μάς έφερε μια καινούρια άνοιξη στο σπίτι και στον έρωτα, στο γάμο και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», παραδέχτηκε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA