Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαρμόσυνα τα νέα για τον διάσημο σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι οποίοι έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως ανέφεραν στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ήρθε σε επαφή μέσω συνομιλίας τους στο Instagram ενώ για αρκετό καιρό κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast @Star, η Χρύσα Μιχαλοπούλου γέννησε τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πριν από λίγες ώρες. Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων τη Δευτέρα όλοι μαζί θα μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Διαβάστε ακόμη: Cara Delevingne: Ανησυχία για την υγεία της - Αποχώρησε κλαμένη από το σπίτι της η Margot Robbie

Τόσο ο γνωστός σεφ, όσο και η νεαρή ηθοποιός προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή γι΄ αυτο και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες όπως άλλωστε και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως και αφορούν τη σχέση τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA