Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του στην Eκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία βρισκόταν στη φυλακή, σχολίασε την τηλεοπτική του απουσία για φέτος, ενώ η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση σχετικά με τη Σοφία Χατζηαπαντελή του GNTM, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε επίσης και για τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, λέγοντας πως «εχουν φύγει από τη ζωή». «Στη φυλακή έκατσα διάβασα τα βιβλία μου, έκανα γυμναστική, κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας για την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμη: Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί

Αναφορικά με την τηλεοπτική του απουσία τη φετινή σεζόν ο ίδιος τόνισε: «Δεν έβρισκα ούτε κομμωτή, ούτε μακιγιέρ, ούτε αμπιγιέζ. Οπότε λέω πως θα πάω έτσι σκέτος, γιατί είναι και χειμώνας. Eτσι δεν με πήραν». Ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε μεταξύ άλλων, πως οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες έχουν πλέον φύγει από τη ζωή: «Οι πιο καλοντυμένες είναι οι πεθαμένες, οι οποίες φορούσαν ένα απλό ρούχο και ήταν τέλειες».

Κλείνοντας ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένεια των Καρντάσιαν και σχολίασε το στυλ τους, σε ερώτηση που του έγινε για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Το στυλ “Καρντάσιαν” δεν με ενδιαφέρει. Αυτά είναι ομοιώματα γυναικών και ανδρών» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA