Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν από το πρωί της Παρασκευής (16/9) για τους λόγους που αναβλήθηκε η δεύτερη πρεμιέρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την ματαίωση της συνεργασίας τους θέλησε να δώσει ο Διονύσης Σχοινάς. Μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως η πρεμιέρα ακυρώθηκε δύο φορές χωρίς να έχει αποφασιστεί και από τις δύο πλευρές. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαζωνάκης - Διονύσης Σχοινάς: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η πρεμιέρα

Tα σενάρια ήθελαν τον Διονύση Σχοινά να έχει αρχικά δυσαρεστηθεί με την αφίσα και στη συνέχεια με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτόν που θα είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ωστόσο, μέσω της ανάρτησής του στο Instagram ο Διονύσης Σχοινάς εξηγεί πως οι πρεμιέρα τους ακυρώθηκε δυο φορές χωρίς αυτό να είναι κάτι που έχει αποφασιστεί και από τις δυο πλευρές και χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τον ακριβή λόγο, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα.

Η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά: «Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA