Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» στα κακοπροαίρετα σχόλια που δέχεται μέσω Instagram με αφορμή αναρτήσεις που κάνει η ίδια και αφορούν κοινωνικά θέματα, χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί πως κάποιες φορές απαντάει, εξηγώντας για ποιο λόγο το κάνει. «Δεν πρέπει να απαντάω. Μου λένε "μην απαντάς". Κάποια στιγμή τώρα τελευταία απάντησα σε κάτι που έθιξε κάτι πολύ προσωπικό δικό μου, πολύ άγιο και ιερό», είπε η Κλέλια Ρένεση και πρόσθεσε:

Διαβάστε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη: Μάκης Δελαπόρτας - «Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτό που αισθάνομαι - Ήταν δικός μου άνθρωπος»

«Εκεί λες είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, σου έχω δώσει πρόσβαση μέσα από τις δικές μου τις αναρτήσεις να σχολιάσεις να κάνεις οτιδήποτε, τώρα μην το πας εκεί κάτω, μην κυλιέσαι στο πάτωμα, τόσο στο βούρκο γιατί δεν είναι ωραίο, αυτά μένουν. Εγώ μπορεί να κάνω την πάπια και να περάσουν τα χρόνια, αλλά το μικρό θα μεγαλώσει και δεν σου εγγυώμαι ότι δεν είναι χειρότερη από εμένα. Κάπως προσπαθώ να την προστατέψω».

«Έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που όλοι την αγαπάνε. Δεν είναι έτσι η ζωή. Μεγαλώνοντας θα μάθει ότι υπάρχουν και οι σκληροί άνθρωποι, οι αιχμηροί, αυτοί που θα σε γονατίσουν για κανέναν λόγο γιατί αυτοί αισθάνονται υψηλότεροι έτσι και προσπαθώ ακόμα να την προστατέψω», κατέληξε η Κλέλια Ρένεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA