Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κάτια Ταραμπάνκο έδωσε το «παρών» το βράδυ της Τρίτης (20/9) στο «Annual FashionTV World’s Excellence Gala» και ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη χάρη στο νέο της λουκ, το οποίο εντυπωσίασε τους πάντες. Η Κάτια Ταραμπάνκο έκοψε τα μαλλιά της αγορέ και έγινε ξανθιά και μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους, ήθελε μια αλλαγή εδώ και δύο χρόνια. «Είναι κοντά στα δύο χρόνια που παρακαλάω τον μάνατζέρ μου να αλλάξω τα μαλλιά μου. Πήγα στο Παρίσι σε ένα καταπληκτικό fashion hair show που συμμετείχα και τα κόψαμε. Θέλει τρόπο», είπε η ίδια για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Διαβάστε ακόμη: Shakira για Gerard Pique: Νιώθω ότι όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο και ότι θα ξυπνήσω κάποια στιγμή

Δεν έκρυψε πως «Στη ζωή μου έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα με τη δουλειά και με την κατεύθυνση, αλλά και με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, αλλά και δεν έχω. Τώρα είμαι μόνη μου. Ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι μόνο ένα». 

Ωστόσο, η Κάτια Ταραμπάνκο απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτά που ετοιμάζει, παρά τις ερωτήσεις που της έγιναν και αρκέστηκε στο να απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο το εξής: «Δεν θέλω να πω πάρα πολλά πράγματα γιατί η μαμά μου έχει πεθάνει να με ξεματιάζει. Στο alert την έχω στο τηλέφωνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA