Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι αφού σήμερα Τετάρτη (21/9) η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Χρήστος Σαντικάι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με τους followers του στο Instagram όπου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους και έγραψε: «Καλώς ήρθες, αντράκο μου! Λάουρα Νάργες, σε ευχαριστώ, σε αγαπώ». Στη συνέχεια ο Χρήστος Σαντικάι έκανε repost τα stories αγαπημένων τους προσώπων που τους εύχονταν «να τους ζήσει» και ένα από αυτά πρόδωσε το όνομα που θα δώσουν στο μωράκι τους: «Αλέξανδρος».

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Αγνώριστη με πολύ κοντό αγορέ κατάξανθο μαλλί

Η Λάουρα Νάργες δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση ακόμα στο προφίλ της στο Instagram. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο προφίλ της πριν λίγες εβδομάδες είχε περιγράψει με τρυφερά λόγια τη συμπαράσταση και την αγάπη που της έχει δείξει ο Χρήστος Σαντικάι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα. Πάνω απ' όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από τη δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από τη βδέλλα (εγώ είμαι αυτή. Δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το "μικρό τέρας") αλλά είναι εδώ! Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες της γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you», είχε γράψει η Λάουρα Νάργες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA