Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτησή του μέσω της οποίας ζητούσε ηθοποιούς για να εργαστούν εθελοντικά σε ένα νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει και έδωσε τη δική του απάντηση, θέλονντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να εκφράσει τα δικά του συναισθήματα. «Υπάρχει τρομερή παραπληροφόρηση. Ας ξεκινήσουμε από το ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Δεν ανέφερε πουθενά στην ανάρτησή μου τη λέξη “εργασία”. Επίσης δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα την ανάρτηση αυτή για να εκμεταλλευτώ κανέναν» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: Δεν θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της

«Δουλεύω για ένα πρότζεκτ που δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα… Η ανάρτηση δεν γράφει την ανάρτηση εργασία, γράφει βοήθεια… Έχουν μπει όλοι από όλους τους κλάδους και σχολιάζουν. Αν ένας δικηγόρος κάνει μια ανάρτηση που αφορά τους δικηγόρους με τους δικούς τους όρους, δεν έχω καμία δουλειά εγώ να πεταχτώ… Η σαρκοφαγία στην Ελλάδα των Media είναι τεράστια. Κάποιοι προσπάθησαν να πιαστούν από κάπου για να πουν ότι εγώ προσπαθώ να εκμεταλλευτώ κόσμο και να προσφέρω τζάμπα δουλειά…

Εχω ακούσει άπειρα σχόλια μίσους αλλά και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο που μας έστειλαν πάνω από 100 βιογραφικά… Είμαι ο πρώτος που έλεγα ότι δεν πρέπει κανένας να δουλεύει τζάμπα και αυτό θα πρέπει να αλλάξει… Ότι θα πρέπει να γίνουν τα πράγματα όπως είναι στην Αμερική». Σε άλλο σημείο ο Χρήστος Βασιλόπουλος τόνισε πως θα έπρεπε οι ηθοποιοί να πληρώνονται και για τις πρόβες τους ωστόσο ανέφερε πως όλοι οι Ελληνες ηθοποιοί έχουν κάνει ταινίες μικρού μήκους χωρίς να έχουν πληρωθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA