Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαλλη έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την Κυριακή (25/9) το πρωί και την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το μοντέλο διέψευσε μέσα από την εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», το σχετικό «ρεπορτάζ». Το μοντέλο και instagrammer βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής, εμφανώς αναστατωμένη και εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα αυτά και ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν προέβη σε αυτή την κίνηση, τονίζοντας ότι «υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού αρχικά διέψευσε την οποιαδήποτε εμπλοκή της με το συγκεκριμένο θέμα, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος που είχε μπει. Μιλώντας οργισμένη στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και απαίτησε να αλλάξουν τον τίτλο της «είδησης», τονίζοντας ότι η ίδια ουδέποτε έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι κοιμόταν στο ξενοδοχείο που διαμένει.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Ζουγανέλης: «Απεχθάνομαι τους τράπερς - Δεν θα δούλευα με Φιλιππίδη και Λιγνάδη»

Στη συνέχεια ανέφερε ότι πρόκειται να προχωρήσει σε μηνύσεις, καθώς η είδηση είχε προλάβει ήδη να φτάσει στα αυτιά των συγγενών της που ταράχτηκαν. Αυτό έκανε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο και μέσα από ένα Insta story που έκανε ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

https://streamable.com/uvrsi5

Λίγες ώρες αργότερα και αφού ηρέμησε καθώς γνωστοποίησε σε όλους τους συγγενείς και φίλους της ότι είναι καλά, ανέβασε διάφορα story στο προφίλ της στο Instagram και σε ένα από αυτά έγραψε αστειευόμενη «μόνο κόλλυβα δεν μοιράσαμε», ενώ μαζί της ήταν και η καλή της φίλη, η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, η οποία επέστρεψε από το Μιλάνο όπου βρισκόταν για να την δει από κοντά, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι καλά στην υγεία της.

https://streamable.com/1y3s3u

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το χρονικό με το «ρεπορτάζ» για απόπειρα αυτοκτονίας της

Αναστάτωση δημιουργήθηκε το πρωί της Κυριακής (25/9) καθώς διέρρευσε στο διαδίκτυο η «είδηση» ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα, έγινε έξαλλη μόλις ανακάλυψε ότι διακίνηθηκε στο διαδίκτυο τέτοια «είδηση», η οποία έπαιξε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», στην οποία το μοντέλο βγήκε τηλεφωνικά και διέψευσε τις «πληροφορίες» αυτές. Μιλώντας οργισμένη στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και απαίτησε να αλλάξουν τον τίτλο της «είδησης», τονίζοντας ότι η ίδια ουδέποτε έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι κοιμόταν στο ξενοδοχείο που διαμένει.

«Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Εχω οικογένεια από πίσω. Αν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Είμαι στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έχει γίνει μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και δεν έχει γίνει κάτι με εμένα, αλλά με μία άλλη κοπέλα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ. Με πήρε ο Δημήτρης (σ.σ. Αλεξάνδρου που συμμετέχει στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και είναι καλός της φίλος) και έχω πάθει σοκ. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο, τονίζοντας ότι δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι κοιμόταν.

«Άρα είναι όλα καλά, δεν ισχύει τίποτα από αυτά» ρώτησε, εμφανώς αμήχανη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει «μα δεν με ακούτε; Δεν έχει συμβεί τίποτα!». Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο επίμαχος τίτλος αποσύρθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκλεισε το τηλέφωνο, ευχαριστώντας την εκπομπή για το «υπέροχο» πρωινό που τής χάρισε. Στη συνέχεια ανέβασε και story στον λογαριασμό της, λέγοντας: «Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και stories. Είστε άθλιοι. Τελικά, εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό στο ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες να διαστρεβλώσεις μία ιστορία για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο ξέρεις, να συγκαλύψεις και έναν βιασμό ξέρεις επίσης. Ελα καλημέρα».

https://streamable.com/y74lv2

Η είδηση είχε προλάβει ήδη να φτάσει στα αυτιά των συγγενών της που ταράχτηκαν. Αυτό έκανε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο και μέσα από ένα Insta story που έκανε ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά. 

https://streamable.com/zzo1s0
https://streamable.com/xvy7xx

Στη συνέχεια ωστόσο το story αυτό κατέβηκε από τον λογαριασμό της και το μοντέλο, δημοσίευσε τη συνομιλία που είχε με ειδησεογραφικό σάιτ, καθώς και μερικά stories ακόμη στα οποία αναφέρει ότι «την κατέστρεψαν και έχουν αναστατώσει όλη της την οικογένεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA