Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πυρά» στη Σοφία Χατζηπαντελή, την guest κριτή του GNTM από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Οπως είπε, κάνει... απεγνωσμένη προσπάθεια για να την προσέξουν ενώ αναφέρθηκε και στο ριάλιτι μόδας απαντώντας πως όσοι πιστεύουν ότι υποτιμά τη γυναίκα «είναι ηλίθιοι. Όσοι λένε πως είναι προσβλητικό απέναντι στις γυναίκες, υποτιμούν οι ίδιοι τις γυναίκες». 

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου για Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το τοπίο είναι ακόμη θολό, οφείλουμε να σεβαστούμε αυτό που λέει»

Ο τηλεκριτικός είπε πως η επιστροφή της Βίκυς Καγιά ήταν πάρα πολύ σημαντική αφού χωρίς αυτήν το GNTM είχε χάσει σημαντικά. Την Σοφία Χατζηπαντελή την χαρακτήρισε ως «απεγνωσμένη, υστερική προσπάθεια που φωνάζει “προσέξτε με”». Οπως είπε η συγκεκριμένη κριτής του προκαλεί γέλιο και λύπηση ταυτόχρονα.

«Η Δούκισσα είναι μοντέλο. Έχει κάνει καριέρα στη σιωπή και στην εικόνα. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος. Η Δούκισσα δεν είναι», είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Για τη Φαίη Σκορδά δήλωσε πως θέλει δουλειά η ομάδα της και όλη η εκπομπή ενώ είπε πως η Έλενα Χριστοπούλου παριστάνει την Μέριλιν Μονρόε! Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Μακαλιάς του αρέσουν πολύ, σε αντίθεση με τη Ζήνα Κουτσελίνη, όπου και τόνισε πως δε τρέφεται με αίμα για να του αρέσει η εκπομπή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA