Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου συνεχίζεται και υπάρχουν ήδη πολλές στιγμές από τις πασαρέλες που απασχόλησαν το κοινό και έγιναν θέμα συζήτησης στα social media. Μία από αυτές ήταν και η στιγμή που περπάτησαν στην πασαρέλα η Ναόμι Κάμπελ και η Κάρλα Μπρούνι για τον οίκο Tod's. Στα 52 της χρόνια, η Ναόμι Κάμπελ εξακολουθεί να είναι βασικό πρόσωπο στις πασαρέλες μεγάλων οίκων, περπατώντας στα μεγαλύτερα σόου της σεζόν. Η νέα μαμά φόρεσε μια μπεζ καμπαρντίνα που σφίγγει στη μέση σε συνδυασμό με ασορτί παντελόνι, σανδάλια και μια υπερμεγέθη τσάντα. Πίσω της περπατούσε το πρώην supermodel και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, η 54χρονη Κάρλα Μπρούνι.

Διαβάστε ακόμη: Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απεγνωσμένη - Η Ελενα Χριστοπούλου παριστάνει την Μέριλιν

Εκτός από τον υπέροχο τρόπο που περπάτησαν και οι δύο στην πασαρέλα, η στιγμή που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, ήταν όταν η Κάρλα Μπρούνι προσπάθησε να προσπεράσει τη Ναόμι Κάμπελ. Ηταν μεγάλο λάθος, όπως αποδείχθηκε, μια και το 52χρονο supermodel δεν την άφησε! Περπάτησε πιο γρήγορα, μπήκε πάλι μπροστά της, χαμογέλασε και τίναξε τα μαλλιά της, σε μία κίνηση που ερμηνεύτηκε σαν να ήθελε η Ναόμι να της δείξει ποια είναι η σταρ του σόου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA