Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη διαμάχη που ξέσπασε με το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη έκανε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα που τον συνάντησε στο αεροδρόμιο. Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το εξώδικο που έλαβε εκείνος και η σύζυγός του, Καίτη Γαρμπή, από το Κέντρο Αθηνών μετά την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τους ζητάει 60.000 ευρώ, ανέφερε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος και ότι πρώτη φορά του συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε ακόμη: Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απεγνωσμένη - Η Ελενα Χριστοπούλου παριστάνει την Μέριλιν

Ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο. Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please. Ε, βέβαια είμαι στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά», κατέληξε ο Διονύσης Σχοινάς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA