Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κιμ Καρντάσιαν μετά τη συνεργασία της με τον οίκο «Dolce & Gabbana» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου το Σάββατο (24/9) το γιόρτασε επιλέγοντας να φορέσει ένα υπέρλαμπρο φόρεμα των διάσημων σχεδιαστών, όμως για ακόμη μία φορά δυσκολεύτηκε με την επιλογή της, καθώς ήταν τόσο στενό που την εμπόδιζε στην κίνησή της. Η Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν βιντεοσκοπήθηκε να παλεύει να ανέβει μια σκάλα.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Το τρανς μοντέλο από την Κύπρο που αποθέωσαν οι κριτές

https://www.tiktok.com/@kimkardashian/video/7147697438114188590

«Υπάρχει κάποιο ασανσέρ;» ακούγεται να ρωτάει ενώ επιχειρεί να ανέβει τα σκαλιά, ενώ τα πανύψηλα ασημένια τακούνια της έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. «Οmg... Η Kim θα κάνει τα πάντα για τη μόδα... και πρέπει να τη σέβομαι γι' αυτό», σχολίασε κάποιος στα social media ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Γιατί οι άνθρωποι δεν κουβαλάνε αυτή τη βασίλισσα;». «Το να πας στην τουαλέτα είναι καν επιλογή;», έγραψε ένας τρίτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν δυσκολεύεται με τα ρούχα της. Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να χάσει 8 κιλά μέσα σε μερικές ημέρες για να φορέσει το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala. Επίσης, παρόμοιο πρόβλημα με την Κιμ αντιμετώπισε και η Κένταλ Τζένερ με ένα παρόμοιο σχέδιο Dolce με στενή φούστα κατά τη διάρκεια του γάμου της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ στην Ιταλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA