Μενού
  • Α-
  • Α+

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τη Τζίτζι Χαντίντ να είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ, παρόλο που ο ηθοποιός και το μοντέλο δεν έχουν δηλώσει ανοιχτά τη σχέση τους. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευματα στον διεθνή Τύπο, ο 47χρονος και η 27χρονη είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό.  Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πολυετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο. Οι παπαράτσι δεν έχουν σταματήσει να τους «κυνηγάνε» και αυτή τη φορά «τσάκωσαν» τον Ντι Κάπριο στο Μιλάνο και συγκεκριμένα στην εβδομάδα μόδας, όπου το super model κάνει πασαρέλα.

Διαβάστε ακόμη: Super Κική: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της - «Εχω κατάθλιψη, να προσέχεις», του απάντησε

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Daily Mail κυκλοφόρησε φωτογραφίες με τον ηθοποιό και το supermodel. Η 27χρονη περπάτησε στην πασαρέλα για το σόου του Versace «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023» την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, πριν πάει σε after party.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι παπαράτσι «εντόπισαν» και τον Ντι Κάπριο στο Μιλάνο, να διασκεδάζει με φίλους του, το Σάββατο το βράδυ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA