Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα Σάββατο (1/10) η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte με τον οποίο τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι είναι ζευγάρι χωρίς οι ίδιοι να το επιβεβαιώνουν ή να το διαψεύδουν της έκανε μια μεγάλη έκπληξη το βράδυ της Παρασκευής (30/09) κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Ο Mente Fuerte ανέβασε τη Μαρία Σολωμού στη σκηνή και της τραγούδησε «Χρόνια πολλά» μαζί με τους χιλιάδες θεατές. «Να σε χαιρόμαστε», της είπε στο τέλος, ενώ η ίδια - αν και αμήχανη - δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και ευχαρίστησε τον κόσμο για αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Η ερώτηση για τη σχέση της με τον Mente Fuerte που την έφερε σε αμηχανία

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, ντρέπομαι αφόρητα αυτή τη στιγμή», είπε η Μαρία Σολωμού προτού αποχωρήσει από τη σκηνή.  Μάλιστα, στη συνέχεια ο Mente Fuerte ανέβασε σε story τη στιγμή και έγραψε «Χρόνια καλά αγαπάρα μου», κάνοντας tag τη Μαρία Σολωμού και εκείνη με τη σειρά της έκανε repost το story.

https://streamable.com/23s6xv

Πάντως, η ίδια έχει εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για ποιο λόγο έχει σταματήσει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή. «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte, αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Αυτό που δεν έχω συνηθίσει τόσα χρόνια στη δουλειά και δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να θεωρηθώ "το καινούριο ζευγάρι της πόλης", "το πιο ροκ ζευγάρι", "τι ωραίοι που είστε" και "πώς διατηρείτε τον έρωτα" και το να παρουσιάζεται μια εικόνα δική μου εμένα σε σχέση με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου, τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πατέρα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα», είχε δηλώσει η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA