Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Πηνελόπη Πιτσούλη, αποκάλυψε την Τρίτη (4/10) στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ότι ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο έπεσε θύμα διάρρηξης αφού άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και το έκαναν «καλοκαιρινό», όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά ευτυχώς εκείνη απουσίαζε την ώρα της ληστείας. «Με κλέψανε, όχι εμένα την ίδια, το σπίτι μου, το κάνανε καλοκαιρινό. Συνέβη ανήμερα της Παναγίας, αλλά δεν ήμουν μέσα. Έβαλα 170 πλυντήρια, τίποτα άλλο δε σου λέω…», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε κλάματα για την εγγονή της στην Ελένη Μενεγάκη

«Μπήκαν μέσα, μου πετάξανε όλα τα ρούχα, τι να σου λέω… Το ένα μου το παιδί, ο Άγγελος, ήταν στην Χαλκιδική και η κόρη μου, η Σάννυ, ήταν στην Πάρο. Ευτυχώς που έλειπα. Το μόνο που με ζόρισε είναι που πήραν το δαχτυλίδι και την αλυσίδα της μαμάς μου. Αυτά δεν ήθελα να μου τα πάρουν», δεν έκρυψε η γνωστή ηθοποιός. 

«Πήραν κοσμήματα και επώνυμες τσάντες. Είχα μια αυθεντική και μια μαϊμού και μου πήραν μόνο την αυθεντική. Μου πήραν και τις κρέμες, μου άλλαξαν και θέση στα πράγματα. Μου έσπασαν την πόρτα», συνέχισε η Πηνελόπη Πιτσούλη, λέγοντας πως «Ήταν βιασμός όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA