Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την εντόπισαν σε νυχτερινή της έξοδο για την εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού της, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.  Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε αρχικά: «Είμαι στον 7ο μήνα κι όλα πάνε πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες τις είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όμως, όλα κυλάνε όπως πρέπει». Οσο για το φύλο του μωρού, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε, ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση σε αυτό. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι, όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δεν ξέρω τι έχω πάρει».

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Η δημόσια συγγνώμη της μητέρας της

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν ο Ίαν Στρατής είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Όπως είπε η ίδια, ο ρόλος του γονιού είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους δύο. «Είμαι εγώ πανέτοιμη θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν για να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο, που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο πολύ, διαβάζουμε πράγματα, αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα, αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Για το ενδεχόμενο εκείνη και ο Ίαν Στρατής να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη, δεν είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς». Τέλος, αναφέρθηκε στην ερώτηση που δέχτηκαν πρόσφατα για την εγκυμοσύνη της από τηλεοπτική εκπομπή δύο πρώην της, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το ότι ρώτησαν κάποιους πρώην συντρόφους μου για την εγκυμοσύνη μου ήταν κάπως τραβηγμένο, αλλά στο τέλος το κατάλαβαν όλοι... Δεν είναι όλα για να γίνονται θέματα. Αυτό το πιστεύω γενικά». Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι νονά του παιδιού της θα είναι Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA