Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αντάλλαξαν την πρώτη τους ματιά το 2004 σε μία συναυλία του τραγουδιστή στη Χαλκιδική και από τότε έζησαν ένα πολύ δυνατό έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Απέκτησαν δύο παιδιά, χώρισαν το 2019 και τελικά οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (4/10) στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή διότι από το 2020 δεν είχε δώσει στην πρώην σύζυγό του τα χρήματα για τη διαβίωση των δύο παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Συνατσάκη: «Εχουμε μάθει το φύλο του μωρού»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν πάρει διαζύγιο το 2019 και το ποσό της διατροφής είχε οριστεί σε 4.000 ευρώ προκειμένου να μην αλλάξει κάτι στις συνήθειες των παιδιών τους. Σήμερα (4/10) ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε για τη μη καταβολή της διατροφής την περίοδο της πανδημίας, το 2020. Σύμφωνα με τον ALPHA, η παρουσιάστρια είπε ενώπιον του δικαστηρίου πως ντρέπεται και δεν νιώθει καλά που έφτασε σε αυτό το σημείο και δεν θέλει όλο αυτό να πάρει δημοσιότητα. Ανέφερε επίσης πως το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού ο Θεοδωρής Μαραντίνης έκανε 66 συναυλίες, γύρισε όλη την Ευρώπη και ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε, παρόλο που είχε οικονομικές απολαβές, να πληρώσει τη διατροφή που πλέον είναι 2.000 ευρώ, μετά από ιδιωτικό συμφωνητικό. Επίσης είπε πως αναγκάστηκε ο πατέρας της να της δώσει χρήματα για τα έξοδα των παιδιών, γεγονός που αποδεικνύεται από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου υποστήριξε ότι πριν γίνει το δικαστήριο, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε 5.000 ευρώ προκειμένου να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Επίσης η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως είναι κατανοητό ότι κατά τη διάρκεια του lockdown ήταν κλειστά τα νυχτερινά κέντρα και δεν γίνονταν συναυλίες με αποτέλεσμα να μειωθούν τα έσοδα του Θοδωρή Μαραντίνη, ωστόσο σημείωσε πως το καλοκαίρι είχε κέρδος και πάλι δεν κατέβαλε το ποσό. Υπέρ του Θοδωρή Μαραντίνη στο δικαστήριο κατέθεσε ο πατέρας του, ο οποίος είπε ότι του δάνεισε 10.000 ευρώ και με αυτά προσπάθησε να νοικιάσει ένα σπίτι και να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο. Από την πλευρά του ο τραγουδιστής κατέθεσε πως έπρεπε να πληρώσει εταιρείες, την εφορία και τη δόση του αυτοκινήτου που σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σίσσυς Χρηστίδου κοστίζει 80.000 ευρώ. Τον ισχυρισμό για το ΙΧ αρνήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, υποστηρίζοντας πως είναι μεταχειρισμένο και το πληρώνει σε δόσεις ενώ η παρουσιάστρια ανέφερε πως το έχει ήδη ξεχρεώσει.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Επειδή υπάρχουν δύο παιδιά δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, ξέρω ότι κάνετε αυτό που κάνω και εγώ. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη γιατί εγώ δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της διαδικασίας.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ενας θυελλώδης έρωτας που έφτασε στα δικαστήρια

«Με τη Σίσσυ γνωριζόμασταν πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλερτ ανάμεσά μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Join Us» ο Θοδωρής Μαραντίνης. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης γνωρίστηκαν το 2004 και ο έρωτάς τους ήταν δυνατός. Επειτα από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί, ο Φίλιππος Ραφαήλ και έναν χρόνο μετά, στις 16 Αυγούστου 2009, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ανταλλάσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, ενώπιον 30 καλεσμένων. 

«Ο ερχομός του γιου μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την αρχή της σχέσης μας δεν μας απομάκρυνε γιατί ήμασταν στη μεγάλη καψούρα κι αυτό βοήθησε. Το μωρό ήταν παιδί του έρωτα. Υπήρχαν βέβαια πρακτικά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Ήμασταν και οι δύο μικροί, 27 εγώ, 29 ο Θοδωρής, πολύ αφοσιωμένοι στις δουλειές μας, αλλά επειδή προσαρμόσαμε τελικά το παιδί στη ζωή μας και δεν αλλάξαμε ζωή, όλα έγιναν πιο εύκολα. Ειδικά το πρώτο παιδί ήταν όλη μέρα μαζί μας στα πλατό, στις συναυλίες, στα live» θα πει η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη που έδωσαν το 2018.

Ο Θοδωρής και η Σίσσυ απέκτησαν το 2013 τον δεύτερο γιο τους, τον Αγγελο-Μιχαήλ. Ηταν και η εποχή που η παρουσιάστρια αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έμεινε μακριά από τηλεοπτικές εκπομπές, ωστόσο έφτιαξε τη δική της εταιρεία ρούχων και αργότερα και το δικό της κανάλι στο Youtube μέσα από το οποίο έχει μοιραστεί πολύ προσωπικές στιγμές (όπως για παράδειγμα τον θάνατο της μητέρας της). Τον Οκτώβριο του 2016 με μια φωτογραφία στο instagram το ζευγάρι θα ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου, όμως δυστυχώς λίγες ημέρες αργότερα με μία νέα ανάρτηση θα ανακοινώσουν την απώλεια του μωρού τους.

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένειά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητά σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…» είχε γράψει τότε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επιστροφή στην τηλεόραση και ο χωρισμός με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Τον Οκτώβριο του 2018 η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στην τηλεόραση με τη δική της εκπομπή. Τον Απρίλιο του 2019 η Σίσσυ Χρηστίδου με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram ανακοίνωσε την κοινή απόφαση που πήραν με τον Θοδωρή Μαραντίνη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους δηλώνοντας ωστόσο ότι παραμένουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους και πως συνεχίζουν να τρέφουν βαθιά εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

https://www.instagram.com/p/BwmjuG9AWZa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τελικά, το 2022 το ζευγάρι έφτασε στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή των παιδιών τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, σημειώνοντας μόνο ότι «δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη» ενώ, σύμφωνα με τον Alpha, ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν εκνευρισμένος μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA