Μενού
  • Α-
  • Α+

Με εξώδικο απάντησε, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η Καίτη Γαρμπή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και επρόκειτο να τραγουδάει και ο Διονύσης Σχοινάς προτού η συνεργασία ναυαγήσει. Μετά την αποχώρηση του Σχοινά από το σχήμα, ο επιχειρηματίας έστειλε εξώδικο σε εκείνον και την Καίτη Γαρμπή. Μέσω αυτού ζητούσε 40.000 ευρώ από τον τραγουδιστή λέγοντας πως ήταν η προκαταβολή που πήρε και 20.000 ευρώ από την τραγουδίστρια, λέγοντας πως πρόκειται για χρήματα που είχε πληρωθεί στο παρελθόν  για εμφανίσεις που δεν έγιναν τελικά ποτέ εξαιτίας της πανδημίας και επρόκειτο να συμψηφιστούν με την αμοιβή του Διονύση Σχοινά.

Διαβάστε ακόμη: Gisele Bundchen - Tom Brady: Χωρίζουν επειδή το μοντέλο ήθελε να κάνουν περισσότερο έρωτα

Τώρα η Καίτη Γαρμπή έστειλε εξώδικο στην επιχείρηση, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, όπου χρησιμοποιεί συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και κυρίως για τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η ίδια  από το κέντρο διασκέδασης. 

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια επισημαίνει μέσω του δικηγόρου της ότι τα εν λόγω χρήματα τα είχε λάβει στο παρελθόν για μια συνεργασία που δεν έγινε, αλλά όχι από δική της υπαιτιότητα και ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την πολυμελή ορχήστρα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA