Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (20/10) ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στο Happy Day, εξηγώντας ότι προσπαθούν να μεταδώσουν την εμπειρία τους από τον πρωταθλητισμό στα νέα παιδιά, ενώ ο Δήμας αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία χρόνια και η Σκαφίδα μίλησε και για το Survivor All Star.  «Και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε: να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας. Ξεκίνησα πριν από 1,5 χρόνο δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Φερεντίνος: Τι είπε για τη διαμάχη Παυλίδου - Παπαγιάννη: «Οι περισσότεροι δεν στήριξαν τη Σοφία»

Εξήγησε ότι «όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες, όπως τα παιδικά μου χρόνια, όπως η μετάβασή μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες, οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς. Είχα απανωτές απώλειες. Τον πατέρα μου τον έχασα το 2017, το 2018 έχασα τη σύζυγό μου και πέρυσι έχασα τη μητέρα μου, δύσκολα πράγματα, τα οποία να μην τύχουν σε κανέναν. Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά».

Από πλευράς της η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε ότι «Προσπαθούμε να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και να τους δώσουμε τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού και της αθλητικής παιδείας. Προσπαθούμε να δείξουμε στα παιδιά τα σωστά πρότυπα προκειμένου να ταυτιστούν και να μάθουν ότι όλα τα καλά κόποις κτώνται». 

Τότε ο Πύρρος Δήμας δεν έκρυψε ότι «Στενοχωριέμαι γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και οι πιο πολλοί την ξέρουν από εκεί και όχι από τις Ολυμπιάδες».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα τη δούμε στο Survivor All Star, η Αφροδίτη Σκαφίδα απάντησε: «Στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με την αθλητική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA