Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Πάνου Σταθακόπουλου σε συνέντευξή του ότι στο παρελθόν του είχαν χρεώσει σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα, την οποία εκείνος δεν γνώριζε καν, η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Βογιατζάκη, αποκάλυψε πως στο παρελθόν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο όταν τα περιοδικά της χρέωσαν σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή, ο οποίος υποδυόταν έναν από τους δύο κακούς του «Παραπέντε», τον «Ψηλό», όπως τον αποκαλούσαν στη σειρά οι πέντε πρωταγωνιστές. Μάλιστα, εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτή η παρανόηση.  

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Σκαφίδα - Πύρρος Δήμας: «Στενοχωριέμαι που οι πιο πολλοί την ξέρουν από το Survivor»

«Μου είχαν χρεώσει μια σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή που είμαστε πάρα πολύ φίλοι, κολλητοί και όταν παίζαμε μαζί στο "Σεσουάρ για δολοφόνους" επειδή με πηγαινοέφερνε στο σπίτι με τη μηχανή, μας είχαν χρεώσει τα περιοδικά ότι είμαστε ζευγάρι», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «Τον έπαιρνε τηλέφωνο και η γιαγιά του από την Άνδρο και του έλεγε "αχ, αγόρι μου, πολύ χαίρομαι, το συμπαθώ πολύ αυτό το κορίτσι"» με αποτέλεσμα εκείνος να πάρει τη Σοφία Βογιατζάκη να την ενημερώσει τι συμβαίνει εν αγνοία τους, αλλά εκείνη αντέδρασε ψύχραιμα λέγοντάς του απλά «να μη δίνει σημασία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA