Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν χάνει ευκαιρία να ποζάρει γυμνή και να δημοσιεύει τις φωτογραφίες στα social media. Η ποπ σταρ παρά τα αρνητικά σχόλια και τις προτροπές των ακολούθων της να μην εμφανίζεται γυμνή, συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλητικές δημοσιεύσεις στο Instagram και φαίνεται να το απολαμβάνει.  Σχεδόν κάθε εβδομάδα δημοσιεύει και από μία γυμνή φωτογραφία της, με τη γνώμη των ακολούθων της να μην την απασχολεί καθόλου. Ετσι, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ακόμη μία γυμνή της φωτογραφία. Αυτή τη φορά ποζάρει στην παραλία φορώντας μόνο ένα καπέλο, ενώ καλύπτει τα επίμαχα σημεία του σώματός της με μερικά emoji σε σχήμα λουλουδιού.

Διαβάστε ακόμη: Katy Perry: Επεσε το βλέφαρό της σε συναυλία - Σάλος στο Twitter

https://www.instagram.com/p/CkHsLfor3o2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι ακόλουθοί της αντέδρασαν, με τους περισσότερους να την προτρέπουν να σκεφτεί τα παιδιά της, τα οποία σε συνέντευξή τους έχουν δηλώσει ότι δεν νιώθουν άνετα με τις πράξεις της μητέρας τους. Υπήρξαν και σχόλια για την ψυχολογική της κατάσταση, αναφέροντας ότι πρέπει να τα διερευνήσει και να λύσει τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA