Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησύχησαν οι φαν της Κέιτι Πέρι κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας όταν μέρος του προσώπου της έδειχνε να παραλύει και το δεξί της βλέφαρο έκλεισε. Αν και αρχικά όλοι νόμισαν ότι ήταν κάποιο τρικ και ενώ η τραγουδίστρια προσπάθησε με το χέρι της να το επαναφέρει, δεν το κατόρθωσε, αφού αυτό συνεχίστηκε σε όλο το υπόλοιπο της συναυλίας. Το στιγμιότυπο αποθανατίστηκε σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok και πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για παράλυση προσώπου ή για κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε πάθει ο Τζάστιν Μπίμπερ με τους περισσότερους να εύχονται περαστικά στην 38χρονη Κέιτι Πέρι αν και δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια που έκαναν λόγο για «τεχνικά προβλήματα» και ανάγκη «αναβάθμισης του software». 

Διαβάστε ακόμη: Katy Perry: Επεσε το βλέφαρό της σε συναυλία - Σάλος στο Twitter

Αν και η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο έκτοτε, στο παρελθόν είχε μιλήσει για το «τεμπέλικο» μάτι της. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του American Idol το 2021 όπου η ίδια ήταν κριτής, είχε πει σε έναν 17χρονο διαγωνιζόμενο να «γιορτάσει» το τεμπέλικο μάτι του.

«Έχω επίσης ένα τεμπέλικο μάτι και ανησυχούσα για αυτό. Έπειτα, μια ομάδα από θαυμαστές μου δημιούργησαν ένα fandom γύρω από το τεμπέλικο μάτι μου. Έχω ακόμη και ένα fandom που αυτοαποκαλείται, "Το τεμπέλικο μάτι της Κέιτι". Είναι το δεξί μου μάτι. Γι' αυτό απλά γιόρτασέ τα όλα αυτά. Μην ανησυχείς για κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η Κέιτι Πέρι. 

https://www.tiktok.com/@katyperrytv/video/7157762813413313798

Μάλιστα, όπως είχε εξηγήσει η ίδια πάλι στο American Idol, από μικρή πάσχει από αμβλυωπία, μια εκ γενετής πάθηση που καθιστά το ένα από τα δύο μάτια δυσλειτουργικό, τόσο στην όραση όσο και στην κίνηση. Το 2011 δε είχε αποκαλύψει πως της είχε δώσει αγωγή ο γιατρός, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πτοείται από τίποτε από τα παραπάνω, αφού έχει αυτοσαρκαστεί δημόσια για το θέμα παραπάνω από μία φορές στο παρελθόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA