Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/11) μια προσωπική της εμπειρία με τα ψευδή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τη Νατάσα Καλογρίδη και με αφορμή την περιπέτειά της με τη wikipedia, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τα αισχρά πράγματα που έχουν γραφτεί για εκείνη κατά καιρούς στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμενα, δήλωσε: «Θέλω να πω κι εγώ κάτι πάνω σε αυτό. Ντροπή στο Wikipedia. Για να δείτε πόση κακία έχει ο κόσμος, είχαν γράψει για εμένα ότι είμαι γεννημένη το '73, ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως σε καμία περίπτωση δεν γέλασε με όσα γράφτηκαν. Αντιθέτως, την εξόργισαν.

Διαβάστε ακόμη: Αρης Πορτοσάλτε για Twitter και Ελον Μασκ: Θες να βρίσεις; Με συνδρομούλα και ονοματεπώνυμο

«Δεν το θεώρησα αστείο. Με ποια λογική δηλαδή, μπαίνει ο άλλος και το κάνει αυτό; Γράφουν τέρατα», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα με τις τρανς. Έχω δει τρανς πολύ ωραίες και γυναίκες πιο άσχημες. Αλλά γιατί να γράψουν κάτι τέτοιο;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA