Μενού
  • Α-
  • Α+

O Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τον Νίκο Μουτσινά και την παραμονή του ή μη στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» διευκρίνισε: «Δεν είπα για τον Νίκο Μουτσινά, είπα γι΄αυτά που λέγονται για εκείνον. Λένε πολλές φορές ότι αν θες, να φύγεις από ένα κανάλι. Δεν είναι καλό να φεύγεις έτσι από τα κανάλια. Αν ήταν να πω κάτι για τον Νίκο θα το έλεγα στον ίδιο όταν θα τον έβρισκα. Αν έκανε 30% θα έφευγε; Ο Νίκος είναι ένας ταλαντούχος παρουσιαστής και έκανε επιτυχία. Δεν αλλάζεις τους παρουσιαστές, ούτε οι παρουσιαστές αλλάζουν τα κανάλια τόσο γρήγορα. Κάποια μέρα θα πάει καλά, κάποια μέρα θα πέσει. Εκεί το κανάλι πρέπει να σε στηρίξει».

Διαβάστε ακόμη: ΣΚΑΪ: Η έκρηξη της Φαίης Σκορδά μετά το διπλό επεισόδιο - Κερδίζει πόντους και νέο ρόλο η Ελένη Τσολάκη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η τοποθέτηση του παρουσιαστή για τον Νίκο Μουτσινά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και αφορούν στο τηλεοπτικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής του «The 2Night Show», ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νίκο Μουτσινά, τόνισε ότι είναι μία κακή περίοδος τηλεοπτικά, για τον συνάδελφό του. «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα» είπε αρχικά.

«Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει. Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει;» ανέφερε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα» συμπλήρωσε ο παρουσιάστης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA