Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 28 Οκτωβρίου και μετά από δύο χρόνια σχέσης η Μαριάνα Βαρελά (Μις Αργεντινή 2020) και η Φαμπιόλα Βαλεντίν (Μις Πουέρτο Ρίκο 2020) παντρεύτηκαν και μοιράστηκαν στιγμές από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους μαζί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram. Μέχρι τότε καμία από τις δύο δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση που να μαρτυράει πως είναι κάτι παραπάνω από δύο καλές φίλες. Μάλιστα, το βίντεο είχε γίνει viral ξεπερνώντας μέσα σε λίγες ώρες τα 2 εκατομμύρια views. 

Διαβάστε ακόμη: Παντρεύτηκαν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο

Τώρα η Μις Αργεντινή μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος όπου τις βλέπουμε να περνούν ρομαντικές στιγμές σε ξενοδοχείο του Πουέρτο Ρίκο και σε μία εξ αυτών ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί. «Καλώς ήλθατε στον εξπρές μήνα του μέλιτος», έγραψε η ίδια, ενώ η σύζυγός της κοινοποίησε την ανάρτηση σε story στο δικό της προφίλ και παράλληλα, ανέβασε stories από το δείπνο που πήραν το βράδυ της Παρασκευής (11/11). 

https://www.instagram.com/p/Ck1ZAoHO_Qy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο κοπέλες είχαν εκπροσωπήσει το 2020 τις χώρες τους στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI), κερδίζοντας μια θέση και οι δύο στο Τοπ-10. Από τότε, τα δύο μοντέλα μπορεί να μην είχαν κρύψει το γεγονός ότι είναι φίλες, όμως, δεν είχαν αποκαλύψει ότι βρίσκονται σε σχέση μέχρι την ημέρα του γάμου τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA