Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής (11/11) ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με το κοινό να τους επιφυλάσσει θερμή υποδοχή, η οποία φάνηκε από τα αμέτρητα πανέρια με λουλούδια που προσγειώθηκαν στην πίστα με αποτέλεσμα οι δύο τραγουδιστές από ένα σημείο και μετά να προσπαθούν να κρατήσουν την ισορροπία τους σε ένα βουνό από γαρύφαλλα, ενώ ερμήνευαν τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Διαβάστε ακόμη: Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο σε ρομαντικές στιγμές από το ταξίδι του μέλιτος

Το «παρών» έδωσαν η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη και πλήθος επωνύμων μεταξύ των οποίων η Ζόζεφιν Βέντελ, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Νάνσυ Παραδεισανού. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς συνεργάστηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής το περασμένο καλοκαίρι, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζονται και στο The Voice του ΣΚΑΪ, αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τη θέση του coach που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη. 

https://www.instagram.com/reel/Ck2Jt1VKEak/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA