Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαντόνα, η οποία συνεχίζει τις προκλητικές της αναρτήσεις, ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να της κάνει bullying. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της σε story στο Instagram και έγραψε: «Σταματήστε να κάνετε bullying στη Μαντόνα, επειδή απολαμβάνει τη ζωή της». Λίγες ώρες αργότερα, η Μαντόνα... ξαναχτύπησε ποζάροντας τόπλες με ένα ζευγάρι μαύρα δαντελένια εσώρουχα και μια επώνυμη τσάντα στο Instagram.  Στις 10 φωτογραφίες που δημοσίευσε φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μαύρες κάλτσες ενώ σε όλα τα στιγμιότυπα που ανέβασε χρησιμοποίησε μία τσάντα Balenciaga για να καλύψει το στήθος της, ενώ σε το τελευταίο από τα στιγμιότυπα, η 64χρονη χρησιμοποίησε την τσάντα για να καλύψει τα οπίσθιά της.

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Gerard Pique: Πουλάνε το πενταόροφο σπίτι τους στη Βαρκελώνη αξίας 12 εκατομμυρίων

Οι νέες φωτογραφίες της προκάλεσαν αντιδράσεις, με πολλούς από τους χρήστες των social media να μιλούν για ανάρμοστη συμπεριφορ, αποκαλώντας την «ναυάγιο». «Όχι. Απολύτως όχι», έγραψε ένας follower, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη γυναίκα με τα εσώρουχά της, ακόμα κι αν πρόκειται για τη Μαντόνα».

https://www.instagram.com/p/Ck9DozhPwmG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπήρχαν ωστόσο και κάποιοι που την υποστήριξαν. «Ο κόσμος περιφρονεί μια γυναίκα που αρνείται να γεράσει με χάρη» έγραψε κάποιος στα σχόλια. «Η Μαντόνα δεν έκανε ποτέ αυτό που ήθελαν οι άλλοι και μου αρέσει που δεν θα γίνει μια αξιοσέβαστη "γιαγιά" γι' αυτούς τώρα». «Απολαμβάνεις τη ζωή σου και οι άνθρωποι που σε επικρίνουν είναι απλά ζηλόφθονες και βαρετοί... Κάνε ό,τι θέλεις, όπως πάντα... Και παρεμπιπτόντως είσαι καταπληκτική», συμπλήρωσε ένας άλλος που υπερασπίστηκε την τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA