Την Τρίτη (29/11) η Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την περίοδο της δεύτερης καραντίνας, η οποία την «αποτελείωσε» αφού έχασε πολλούς φίλους της και πήγε σε επτά κηδείες, όπως είπε χαρακτηριστικά, και αλλά ταυτόχρονα έγινε η αφορμή να γράψει την παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο Διάνα.
Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Η ερώτηση που ενόχλησε την ηθοποιό - «Περιμένεις να σου απαντήσω;»
«Πέρυσι δεν πήγα πουθενά, κλείστηκα πολύ. Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε. Μου φαινόταν τόσο ψέμα όλο αυτό που έλεγαν ότι τους αρέσει στο σπίτι, δεν μπορώ το παραμύθι. Όταν κάτι με ζορίζει, με ζορίζει, δεν μπορώ να προσποιηθώ. Το σίριαλ εδώ στην ΕΡΤ είχε γυριστεί από πριν, μετά κλείστηκα πολύ και κάποια στιγμή έκανα ένα μπραφ και είπε ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει να κάνω. Κι έγραψα αυτή την παράσταση μέσα στην καραντίνα», ανέφερε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός.
«Ένιωθα θάνατο παντού, και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχασα πάρα πολλούς φίλους, πήγα σε επτά κηδείες. Από διάφορους λόγους, όχι μόνο από κορονοϊό. Βούλιαξα, βούλιαξα πολύ άσχημα. Ήταν η απώλεια πολύ έντονη. Όταν απελπίζεσαι γεννιούνται πράγματα», εξήγησε η Ελένη Ράντου.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.