Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για την προσωπική της ζωή και τους δύο γάμους που έχει κάνει, για την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε σε ηλικία 42 ετών, αλλά και στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και πώς την επέλεξε ο Νίκος Φώσκολος για να παίξει στη «Λάμψη». «Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με άσπρο άλογο. Ήμουν πολύ βαθιά ρομαντική. Όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Ράντου: «Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε, ένιωθα θάνατο παντού - Πήγα σε επτά κηδείες»

Πρόσθεσε ότι «Φυσικά, είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια, αλλά και από την άλλη, το θεωρώ επιτυχία γιατί ένας καλός ή κακός γάμος φαίνεται στο τέλος. Αν έχεις κρατήσει μια καλή σχέση με τον πρώην σύντροφό σου, τότε ήταν ένας καλός γάμος με την έννοια ότι η σχέση έμεινε», ενώ αποκάλυψε ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους δύο πρώην συζύγους της. 

Όσον αφορά την απώλεια του παιδιού που είχε σε ηλικία 42 ετών η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν έκρυψε ότι «Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος. Σκέφτηκα να υιοθετήσω, αλλά με αυτή τη δουλειά που κάνουμε και δεδομένου ότι δεν είχα ένα σταθερό γάμο είκοσι χρόνων, δεν ήξερα τι μου ξημερώνει, οπότε το να αναλάβω μόνη μου την ευθύνη ενός παιδιού, εμένα με φόβιζε. Ένα παιδί έχει ανάγκες». 

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Νίκος Φώσκολος την είδε σε ένα από τα πρώτα σίριαλ του ΑΝΤ1 και την επέλεξε για το ρόλο της Βάντας στη «Λάμψη».

«Είχα κάνει κάποια επεισόδια σε ένα από τα πρώτα σίριαλ του ΑΝΤ1, τη "Σκιά του χρήματος". Εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και μου έκανε οντισιόν και με πήρε στη "Λάμψη". Τότε κάναμε 70% τηλεθέαση. Έπαιζες σε ένα επεισόδιο και την άλλη μέρα, έβγαινες έξω και σε ήξεραν όλοι», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA