Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (28/11) στο θέατρο Ριάλτο έγινε η επίσημη πρεμιέρα του «Γεια - The Musical», το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2001 σε στίχους και μουσική Φοίβου. Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το «παρών» και μεταξύ αυτών ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία, όμως, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, αποχώρησε στα μισά της παράστασης κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Καστάνη: «Εχω ερωτευτεί άνθρωπο που είναι ομοφυλόφιλος - Το ήξερα εξ αρχής»

Ο λόγος που αποχώρησε η Άντζελα Δημητρίου, όπως ακούστηκε στην εκπομπή το πρωί της Τρίτης (30/11), ήταν το γεγονός ότι ήταν δυσαρεστημένη με τη θέση στην οποία την είχαν βάλει να καθίσει και βρισκόταν στην τρίτη και όχι στην πρώτη σειρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φαίη Σκορδά εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος αποχώρησης της «Λαίδης» του ελληνικού πενταγράμμου από το θέατρο αν και όπως τόνισε σε καμία περίπτωση, δεν θα ήθελε να αμφισβητήσει το ρεπορτάζ του συνεργάτη της εκπομπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA