Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από σχεδόν έξι μήνες αφότου ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους, η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ είναι από σήμερα Πέμπτη (1/12) και επίσημα χωρισμένοι αφού οι δύο πρώην προσήλθαν στα δικαστήρια της Βαρκελώνης, από διαφορετικές εισόδους, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, για να υπογράψουν την πρόσφατη συμφωνία τους που αφορά την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 7χρονου Σάσα και του 9χρονου, Μίλαν. Οι λεπτομέρειες που αφορούν την επιμέλεια των παιδιών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix

Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι τελικά η Σακίρα θα μπορέσει να μετακομίσει μαζί με τους δύο γιους της στο Μαϊάμι, κάτι που ήταν και η αρχική της επιθυμία, ενώ ο Πικέ θα μπορεί να τους επισκέπτεται όσο συχνά θέλει και να περνάει μέχρι δέκα μέρες το μήνα μαζί τους. Τα έξοδα μετακίνησης θα επιβαρύνουν και τους δύο. 

Λέγεται ότι η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει ήταν και ο λόγος που οι δυο τους άργησαν να καταλήξουν σε συμφωνία, καθώς ο Πικέ φέρεται να μην το ήθελε αυτό το σενάριο, αλλά τελικά υπαναχώρησε, αφού ήταν σαφές ότι κανένας από τους δύο δεν ήθελε να μεταφέρουν τις διαφωνίες τους στις δικαστικές αίθουσες. 

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο ως μέρος μιας απλής τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον όλων και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον. Σακίρα και Τζέραρντ», ανέφεραν η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA