Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Μάγια Χοκ μάλλον θα κάνει κοινή εμφάνιση με τη μητέρα της, Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill Vol. 3». O γνωστός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να συμπεριλάβει την 22χρονη κόρη της Ούμα Θέρμαν σε ενδεχόμενη νέα ταινία.

Διαβάστε ακόμη: Daniel Mickelson: Νεκρός ο ανερχόμενος ηθοποιός - Ηταν μόλις 23 ετών

«Αν ξαναδούμε τους χαρακτήρες 20 χρόνια αργότερα, φαντάζομαι τη ζωή της Νύφης και της κόρης της, Bebe, να διαταράσσεται μετά από 20 χρόνια ηρεμίας. Θα είναι κυνηγημένες, και η ιδέα να παίξει η Ούμα μαζί με την κόρη της Μάγια μου φαίνεται εντυπωσιακή» είπε σε δηλώσεις του ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

Ο Ταραντίνο αποκάλυψε ακόμα ότι θα ήθελε η Zendaya να ενσαρκώσει την κόρη της Βερνίτα Γκριν, καθώς επιχειρεί να σκοτώσει τη Νύφη για να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας της.

Ο σκηνοθέτης θέλοντας να προϊδεάσει για το τι θα γίνει, είπε με νόημα πως «η Ελ Ντράιβερ είναι ακόμα εκεί έξω, η Σόφι Φατάλ έκοψε το χέρι της, αλλά είναι ακόμα εκεί έξω». Έτσι λοιπόν ίσως να ξαναδούμε την Ντάριλ Χάνα και η Τζούλι Ντρέιφους στην επόμενη ταινία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA