Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υποψήφια για Όσκαρ Αμερικανίδα σκηνοθέτης, Γκρέτα Γκέργουικ θα σκηνοθετήσει την ταινία ζωντανής δράσης «Barbie» με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι.

Διαβάστε ακόμη: Encanto: Η νέα ταινία της Disney - Σε ένα μέρος μαγικό, ένα ταξίδι φαντασίας

Η Γκέργουικ θα συγγράψει το σενάριο με τον συνεργάτη της, σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Νόα Μπάουμπαχ και η Ρόμπι θα φορέσει τα μικροσκοπικά πλαστικά παπούτσια της θρυλικής κούκλας της Mattel. Η ηθοποιός άφησε πρόσφατα να υπονοηθεί ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα είναι επικεφαλής του πρότζεκτ κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο  British Vogue, αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Variety. 

«Οι άνθρωποι ακούνε γενικά "Barbie" και σκέφτονται: “ξέρω πώς πρόκειται να είναι αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει και λένε: “Ω, καλά, ίσως δεν ξέρω”» τόνισε η Μάργκοτ Ρόμπι

Οι θαυμαστές της Γκέργουικ ανυπομονούν να δουν πώς θα παρουσιάσει την ξανθιά πλαστική κούκλα, η οποία εδώ και καιρό επικρίνεται για την καταστροφική και μη ρεαλιστική απεικόνιση του γυναικείου σώματος. Η Έιμι Σούμερ είχε προηγουμένως ανακοινωθεί ως πρωταγωνίστρια, αλλά τα σχέδια ακυρώθηκαν και στη συνέχεια η Άν Χάθαγουεϊ αναφέρθηκε ως αντικαταστάτρια.

Μετά από μια σειρά καθυστερήσεων, η ταινία μεταφέρθηκε από τη Sony στη Warner Bros. και Mattel, την εταιρεία που δημιούργησε την πλαστική κούκλα, η οποία έχει πλέον το δικό της κινηματογραφικό τομέα, ώστε να μπορέσει να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. Στη συνέχεια, η Μάργκοτ Ρόμπι προσεγγίστηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει στο Λονδίνο στις αρχές του 2022, με προγραμματισμένη  κυκλοφορία στους κινηματογράφους το 2023.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA