Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρι Στάιλς ετοιμάζεται για την επιστροφή του, αλλά το Youtube του βάζει εμπόδια. Κι αυτό γιατί στο τρέιλερ της νέας του ταινίας με τίτλο «Don't Worry Darling», έχει βάλει περιορισμό ηλικίας, εξαιτίας των πολλών ερωτικών σκηνών που υπάρχουν σε αυτό. 

Διαβάστε ακόμη: Το παρασκήνιο με τον Μπόμπαινα στο MasterChef και το συμβόλαιο χιλιάδων ευρώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρι Στάιλς πρωταγωνιστεί στο ερωτικό θρίλερ που παίζει και σκηνοθετεί η σύντροφός του, Ολίβια Γουάιλντ. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, Η Άλις και ο Τζακ έχουν την τύχη να ζουν στο Victory, την πειραματική κοινότητα που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για τη μυστική εταιρεία Victory Project, και τις οικογένειές τους.

Η ζωή είναι τέλεια, με την εταιρεία να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών. Το μόνο που ζητά ως αντάλλαγμα, είναι η απόλυτη δέσμευσή τους σ’ εκείνη. Αλλά όταν το γυαλί της ειδυλλιακής τους ζωής αρχίζει να ραγίζει, αποκαλύπτεται κάτι πιο σκοτεινό που κρύβεται πίσω από την όμορφη επιφάνεια. Η Alice δεν μπορεί παρά να αμφισβητήσει αυτά που κάνουν στη Victory, αλλά και τις αιτίες τους. Αλλά πόσα διατίθεται να χάσει η Alice, για να πει σε όλους τι πραγματικά συμβαίνει στον παράδεισο;

Η Ολίβια Γουάιλτντ υποστηρίζει ότι εμπνεύστηκε από τα ψυχοσεξουαλικά θρίλερ, Ολέθρια Σχέση και Ανήθικη Πρόταση, το Inception, το Matrix και το Truman Show. Αποκαλεί την ταινία της «ένα ερωτικό γράμμα στα έργα που διευρύνουν τα όρια της φαντασίας μας» και μας ζητά να φανταστούμε «μια ζωή που μπορούμε να έχουμε όλα αυτά που επιθυμούμε».

Στο «Don't Worry Darling» υπάρχουν πολλές αισθησιακές σκηνές, κάτι που εντόπισε και ο αλγόριθμος του Youtube. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA