Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλαίσιο μιας πολύ σημαντικής ενημέρωσης που έκανε, η Huawei ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα για την κατηγορία των smartwatches.

Διαβάστε ακόμη: Huawei P50 Series: Τι περιμένουμε από τις νέες ναυαρχίδες της κινεζικής εταιρείας

Το Huawei Watch 3 έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει τη μόδα στον καρπό του χρήστη. Η οθόνη του έχει καμπυλωτό σχεδιασμό και το σώμα του είναι σχεδιασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ πλέον μπορεί να ανταποκριθεί και σε διαφορετικές μορφές επιλογών, ανάλογα με την πίεση που ασκείται από τον χρήστη.

Το νέο προϊόν επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων, αλλά και την αναπαραγωγή μουσικής, μοιραζόμενο τον ίδιο αριθμό και το πρόγραμμα συμβολαίου που έχει ο χρήστης. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κοντά στο smartwatch το κινητό για να απαντηθεί μια κλήση.

Συνεργάζεται άριστα με όλα τα smartphones με λειτουργικό Android και iOS, αλλά η Huawei επένδυσε περισσότερο χρόνο για να δείξει την εξαιρετική σύνδεση που επιτυγχάνεται με το HarmonyOS, το νέο της λειτουργικό που θα αρχίσει να εμφανίζεται στα smartphones της ίδιας. Για όσους ταξιδεύουν, το νέο ρολόι μπορεί να λειτουργήσει ως βοηθός, προσφέροντας όλες τις λειτουργίες ενημερώσεων πτήσεων και όχι μόνο. 

Ακόμη, προσφέρει ενημερώσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες, αλλά και αρκετές ακόμη με τη χρήση του GPS και προγραμμάτων πλοήγησης. Για όσους ασχολούνται με τα της άθλησης, το Huawei Watch 3 συνεχίζει να προσφέρει υποστήριξη για πάνω από 100 τύπους προπόνησης. Έχει έναν νέο αισθητήρα υψηλής ακρίβειας για να καταγράφει όσο πιο σωστά γίνεται τη θερμοκρασία σώματος, με μια λειτουργία που εμφανίζεται για πρώτη φορά.

Μέσω της πλάτης που ακουμπάει στο χέρι του χρήστη, ανιχνεύει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και μπορεί να εκπέμψει μέχρι και σήμα έκτακτης ανάγκης, αν καλυφθούν οι προϋποθέσεις που έχετε ορίσει. Συνεχίζει, δε, να παρέχει όλες τις κλασικές ενημερώσεις και υπενθυμίσεις κίνησης μέσα στη μέρα.

Tα μοντέλα της σειράς Huawei Watch 3 θα προσφέρουν διπλή λειτουργία για τη μπαταρία. Στο Ultra Long Battery Life Mode, το Huawei Watch 3 θα μπορεί να λειτουργήσει έως και για 14 μέρες, ενώ το Huawei Watch 3 Pro έως και 21 μέρες. Αντίστοιχα, στη λειτουργία Smart, η διάρκεια ορίζεται στις 3 και 5 μέρες αντίστοιχα. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν κυκλική οθόνη 1.43 ίντσας με ανάλυση 466x466 pixels (326ppi), 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ υποστηρίζουν Bluetooth, NFC, WiFi και LTE (μέσω eSIM).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA