Μενού
  • Α-
  • Α+

H σειρά iPad mini έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και ανθρώπους που κριτικάρουν την Apple για την χρησιμότητα αυτής της κατηγορίας συσκευών. Φαίνεται πάντως πως το νέο iPad mini είναι στα σκαριά και θα το γνωρίσουμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμη: Apple: Πώς αλλάζει το μέλλον των iPhone, iPad, Apple Watch και Mac (Φωτογραφίες)

Σχεδιαστής κατάφερε να δημιουργήσει ένα σχέδιο για το πως εικάζεται πως θα είναι η νέα μικρή συσκευή της Apple, βασιζόμενος στις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή από προμηθευτές και συνεργάτες της αμερικανικής εταιρείας, αλλά και διαρροές που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

https://twitter.com/RendersbyIan/status/1403445300497424384?ref_src=twsrc^tfw

Όπως φαίνεται λοιπόν, το νέο iPad mini θα θυμίζει έντονα iPad Air με τα κλασικά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης και απλά όλα τα χαρακτηριστικά σε μικρότερες διαστάσεις.

Το πλήκτρο home θα αποτελέσει παρελθόν (όπως σε όλες τις σύγχρονες συσκευές της εταιρείας) και το πάχος έχει μικρύνει αρκετά. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται, οι διαστάσεις του νέου iPad mini θα είναι 206.3x137.8x6.1 χιλιοστά και οι πλευρές του θα είναι flat, ενώ το σώμα θα καμπυλώνει στις γωνίες, ταιριάζοντας περισσότερο με τις νεότερες εκδόσεις των μεγάλων tablets.

O σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί στο επάνω μέρος και στο πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

Αλλαγές έχουμε και στη διαδικασία φόρτισης, αφού από το παλιότερο Lightning port πάμε σε USB-C που θα βοηθήσει και τους κατόχους άλλων σύγχρονων iPad να βολεύονται με έναν φορτιστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο iPad mini θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, ασημί μαύρο και χρυσό.

Θα υπάρχουν εκδόσεις WiFi και 5G και η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Μένει βέβαια να δούμε πότε θα το αποκαλύψει πλήρως η Apple και σε τι τιμή θα γίνει διαθέσιμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA