Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Razer ανακοίνωσε στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης CES στις αρχές του 2021 την πρόθεσή της να ασχοληθεί με τις μάσκες προστασίας κατά του κορονοϊού με το Project Hazel και πλέον η εταιρεία δήλωσε πως θα ξεκινήσει η παραγωγή τους για να κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Μόσιαλος: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες – Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση E3 που έγινε διαδικτυακά τα νεότερα για το project της που βασίζεται στην κλασική ιδέα μάσκας προστασίας N95, τύπος που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που η ανθρωπότητα δίνει μάχη με τον κορονοϊό. Στην έκθεση αυτή η εταιρεία σημείωσε πως η παραγωγή της μάσκας προχωράει σε κανονικούς ρυθμούς και στα τέλη του 2021 αναμένεται να δοθούν τα πρώτα κομμάτια σε καταναλωτές.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα ειδικό φίλτρο στο Instagram, όπου μπορείτε να δείτε εικονικά πως θα «κάθεται» στο πρόσωπό σας, αν την φορέσετε.

https://twitter.com/Razer/status/1385971794226520068?ref_src=twsrc^tfw

Η πώλησή της θα γίνει αποκλειστικά μέσω του site της Razer σε τιμή που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή. Ο CEO της εταιρείας, Min-Liang Tan, εξήγησε στην ομιλία του πως ακόμη κι αν η κατάσταση με τους εμβολιασμούς έχει προχωρήσει παγκοσμίως σε πολύ μεγάλο επίπεδο, θα υπάρχει πάντα ο φόβος και η μάσκα δεν θα είναι ένα αξεσουάρ που θα αποχωριστούμε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

Αυτό που κάνει το Project Hazel να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μάσκες της αγοράς είναι ότι προσφέρει μηχανισμούς αποστείρωσης, διάφανο πλαίσιο μπροστά από το στόμα για να διευκολύνεται η επικοινωνία, αλλά και ειδικό LED φωτισμό για τη νύχτα. Το κύριο σώμα είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, ενώ με σχετικούς ιμάντες μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε πρόσωπο. Τέλος, το εσωτερικό της μάσκας έχει κατασκευαστεί από σχετικό υλικό για να μη θαμπώνει ακόμη και μετά από αρκετή ώρα χρήσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA