Μενού
  • Α-
  • Α+

Να είσαι νεαρός gamer, μαθητής σε διακοπές Χριστουγέννων, να έχεις αφιερώσει ώρες από τον πολύτιμο χρόνο σου για να γίνεις ο... καλύτερος στο παιχνίδι που τα «σπάει» παγκοσμίως και να πέφτει ο server!

Διαβάστε ακόμη: H LG παρουσιάζει την «έξυπνη» κουζίνα με νέες συσκευές και την υπηρεσία ThinQ Recipe

Αυτές οι γιορτές σίγουρα δεν πάνε καλά για τους παίκτες του Fortnite, καθώς μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες (29-30 Δεκεμβρίου), έχουν παρουσιαστεί πολύωρα τεχνικά προβλήματα.

Την Τετάρτη οι παίκτες σε όλο τον κόσμο έμειναν για περισσότερο από τέσσερις ώρες... offline, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης, το πρόβλημα επαναλήφθηκε και ήδη οι υπεύθυνοι του διαδικτυακού παιχνιδιού εξέδωσαν ανακοίνωση στο Twitter, ζητώντας συγγνώμη από τα εκατομμύρια φίλων του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα διεξάγουν έρευνες για τα συνεχή προβλήματα.  

Το σίγουρο είναι ότι το «μαύρο» που έχει πέσει στον διασημότερο τίτλο του κόσμου, «Fortnite Battle Royale», έχει προκαλέσει τεράστια δυσαρέσκεια στους χρήστες που έχουν βομβαρδίσει τα social media. Μάλιστα, ταυτόχρονα υπήρξαν προβλήματα και στο Epic Games Store, με τους χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια τους ούτε offline.

https://twitter.com/FortniteStatus/status/1476593866778234881?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA