Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Apple φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να προσφέρει ολοένα και περισσότερες λειτουργίες στο Apple Watch και φαίνεται πως με την έλευση της σειράς Apple Watch Series 8, οι κάτοχοι των «έξυπνων» ρολογιών θα μπορούν ακόμη και να ενημερώνονται αν έχουν ξεκινήσει να ανεβάζουν πυρετό. Σύμφωνα με τον Μαρκ Γκούρμαν του Bloomberg, η αμερικανική εταιρεία έχει μελετήσει, τεστάρει και ενσωματώσει στο νέο Apple Watch της έναν μηχανισμό που θα μπορεί να ενημερώνει έγκαιρα τον χρήστη αν έχει αρχίσει να ανεβάζει πυρετό. Στην περίπτωση που εντοπιστεί ένα τέτοιο περιστατικό, το ρολόι θα στέλνει ειδοποίηση στον χρήστη να βάλει ένα κανονικό θερμόμετρο ή να επισκεφθεί έναν γιατρό.

Διαβάστε ακόμη: Νέο MacBook Air με M2, νέες λειτουργίες στο iOS 16 και όσα ανακοίνωσε η Apple στο WWDC 2022

Η αναφορά αυτή στο νέο μηχανισμό δεν γίνεται για πρώτη φορά, μιας και ο γνωστός αναλυτής το σημειώνει από τον περσινό Ιούνιο. Η διαδικασία ελέγχου φαίνεται πως πήρε τελικά περισσότερο χρόνο στην Apple και μιας και δεν πρόλαβε να τον ενσωματώσει στα Apple Watch Series 7, τον αναμένουμε στη νέα σειρά που θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα Apple Watch Series 8 θα κυκλοφορήσουν με οθόνη διαγωνίου 1.99 ιντσών, ελαφρώς μεγαλύτερη δηλαδή από το τωρινό μοντέλο των 45 χιλιοστών, όπου η διαγώνιος είναι στις 1.9 ίντσες.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι εξελίξεις στα των νέων ακουστικών που αναμένουμε φέτος και συγκεκριμένα, τα AirPods Pro 2. Αν και μέχρι τώρα υπήρχε έντονη φημολογία πως θα περιλαμβάνουν μηχανισμό που θα μετράει καρδιακούς παλμούς και θερμοκρασία σώματος, φαίνεται πως ο Γκούρμαν τα διαψεύδει όλα αυτά, καθώς κανένα από τα πρωτότυπα σχέδια που ελέγχονται από την Apple δεν τα έχει ενσωματώσει.

Τα νέα AirPods θα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με αυτά της πρώτης γενιάς, απλά θα προσφερθούν με κάποιες έξτρα λειτουργίες, πιο σύγχρονους μηχανισμούς φόρτισης και καλύτερη επικοινωνία με τις συσκευές της αμερικανικής εταιρείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA