Μενού
samsung galaxy
Τα Samsung Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold5 | Samsung
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει τις καινοτομίες η Samsung Electronics Co., Ltd, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την 5η γενιά αναδιπλούμενων Galaxy smartphones, τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5.

Τα συγκεκριμένα κινητά προσφέρουν ευελιξία και πολυμορφία

Με τον καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσης Flex Hinge για ισορροπημένο σχεδιασμό και τη μοναδική FlexCam, η σειρά Galaxy Z παρέχει εκπληκτικές «αναδιπλούμενες εμπειρίες».

Ο νέος μηχανισμός αναδίπλωσης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για κάθε χρήστη μέσω του κομψού και συμπαγή σχεδιασμού, των επιλογών προσαρμογής και των ισχυρών επιδόσεων.

samsung galaxy
Τα Samsung Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold5 | Samsung

Εξαιρετικές φωτογραφίες

Ο νέος μεντεσές, Flex Hinge, καθιστά δυνατή την εμπειρία της αναδίπλωσης, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό.

Αυτές οι εκπληκτικές αναδιπλούμενες συσκευές, δίνουν την δυνατότητα για εξαιρετικές φωτογραφίες από διαφορετικές και δημιουργικές «γωνιές», μέσω της FlexCam.

Με ισχυρές επιδόσεις και βελτιστοποιημένη μπαταρία που τροφοδοτείται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή, η σειρά Samsung Galaxy Z αλλάζει τί μπορεί να κάνει ο χρήστης με ένα smartphone – είτε αυτό είναι ανοιχτό είτε διπλωμένο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA