Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μία ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στις κερκίδες του Roland Garros για να στηρίξει τη Μαρία Σάκκαρη. Σε κάθε της πόντο κόντρα στην Σβίατεκ ο γιος του πρωθυπουργού σηκωνόταν από την κερκίδα και πανηγύριζε. Η Ελληνίδα τενίστρια, από την άλλη, ήταν αφοσιωμένη στο παιχνίδι. Η Μαρία Σάκκαρη από την ώρα που μπήκε στο κορτ ήταν αποφασισμένη να νικήσει και να καταφέρει το έπος: Να προκριθεί, δηλαδή, στους 4 του Roland Garros, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ Ελληνίδα αθλήτρια. 

Ο γιος του πρωθυπουργού βρέθηκε και στον αγώνα της αγαπημένης του κόντρα στην Σοφία Κένιν, όπως είχε γράψει το Reader.gr. Ηταν, ουσιαστικά, η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στο γήπεδο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που υπήρχαν στο παρασκήνιο πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Η Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του πρωθυπουργού γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες και σύντομα η φιλία τους έγινε σχέση που μετρά περίπου πέντε μήνες. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα είναι και την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, στο πλευρό της αγαπημένης του, Μαρίας Σάκκαρη, από τις κερκίδες του Roland Garros για να τη στηρίξει απέναντι στη μάχη που θα δώσει για την ιστορική πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Τσέχα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA