Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη επίσημη συνέντευξη εν όψει της συμμετοχής του στο Australian Open, κλήθηκε να δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στον πρώτο γύρο του γκραν σλαμ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σουηδό, Μίκαελ Ιμερ. Ωστόσο, ο Ελληνας τενίστας... ξαφνιάστηκε, όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον ρωτούν γύρω από την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Τότε εκείνος, εμφανώς ενοχλημένος, τους απάντησε πως  «...ήρθα να μιλήσω για τένις, όχι για τον Τζόκοβιτς».

Διαβάστε ακόμη: Νόβακ Τζόκοβιτς: Επέστρεψε στο ίδιο ξενοδοχείο μεταναστών - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Με δηλώσεις του το Σάββατο (15/1) στους δημοσιογράφους, στη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου του πρώτου μεγάλου τουρνουά για το 2022, ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το αθλητικό κομμάτι και όχι τα υπόλοιπα.

Και αν το θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς εξακολουθεί να απασχολεί, αλλά και να... πουλάει στην κοινή γνώμη, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε εάν είναι σύμφωνος με την απόφαση του Νόβακ Τζόκοβιτς να μην εμβολιαστεί, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, σχολίασε:

 

«Βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω για το τένις, όχι για τον Νόβακ. Εάν θέλετε μπορούμε να προχωρήσουμε...»!

Ο 23χρονος αθλητής έκοψε το βήχα στους δημοσιογράφους και  μετρά αντίστροφα για την 6η του συμμετοχή στο Australian Open, σε μία χρονιά που η προετοιμασία του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και προέρχεται από χειρουργείο στον αγκώνα: 

«Μπορώ να πω ότι το χέρι μου είναι πολύ καλά και βρίσκομαι κοντά στο 100%. Η προετοιμασία μου πηγαίνει καλά, έχω προπονηθεί με πολλούς και καλούς παίκτες τις τελευταίες ημέρες. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να αγωνιστώ σε παιχνίδια με τους κορυφαίους», παραδέχθηκε ο Τσιτσιπάς στους δημοσιογράφους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA