Μενού
  • Α-
  • Α+

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι έδωσαν το παρών στην κηδεία του Πάνου Νάτση την Τετάρτη (2/2), αποχαιρετώντας τον ηθοποιό που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (29/1) μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Μάλιστα, τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης - Κηδεία: Σε κλίμα θλίψης και οδύνης το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός διατηρούσε πολύ καλή σχέση με τον Πάνο Νάτση, ενώ ο τελευταίος πρωταγωνιστούσε και στην παράστασή του με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο ΗΒΗ. Η παράσταση αναβλήθηκε μετά το τραγικό γεγονός, αλλά απ' ότι ακούσαμε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», θα ανέβει ξανά με έναν άλλο ηθοποιό να παίρνει τη θέση του Πάνου Νάτση.

https://www.instagram.com/p/CQREtVdH1xT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτός θα είναι ο ο κολλητός του φίλος Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος γνωρίζει καλά την παράσταση, μιας και στις αρχές Ιανουαρίου είχε αντικαταστήσει στο έργο και τον Γιάννη Κουκουράκη, επειδή χρειάστηκε να λείψει για μία εβδομάδα από τις θεατρικές υποχρεώσεις του.

Η παράσταση αναμένεται να κάνει ξανά πρεμιέρα την προσεχή Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, ενώ μια μέρα νωρίτερα θα γίνει μια εκδήλωση μνήμης στον Πάνο Νάτση στο θέατρο ΗΒΗ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA