Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συγκινησιακή φόρτιση, ήταν αναμενόμενο, θα ήταν μεγάλη. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας άνθρωπος που συναναστράφηκε πολλούς στο χώρο της δημοσιογραφίας, τους έδειξε όσα πρέσβευε, σε κάποιους έμαθε τι θα πει ρεπορτάζ, τι θα πει ακεραιότητα και πολλά ακόμα. Η παρουσία του στην εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει έναν ιστό από φίλους και καλούς συνεργάτες.

Πρώτη απ΄όλους φυσικά η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έγινε ένα από τα τραγικά πρόσωπα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του. Η ίδια πάντως, καθώς του έλεγε το τηλεοπτικό αντίο μέσα από την εκπομπή, ξεκαθάρισε προς τιμήν της ότι δεν θέλει να πάρει ούτε ρανίδα από τον πόνο που βιώνει η οικογένεια του. Σε αυτό το αντίο τη συνόδευσαν με τα λόγια τους οι έτεροι συνεργάτες της εκπομπής, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Πέτρος Κουσουλός.

Παράλληλα, με δάκρυα στα μάτια και με τη συγκίνηση να την διακόπτει κάποιες στιγμές, προσκάλεσε τον κόσμο να τηλεφωνήσει στην εκπομπή και το ποσό που θα μαζευτεί από τις κλήσεις, θα είναι ένα ποσό που θα πάει ως δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού (το ποσό που μαζεύτηκε ήταν 61.270 ευρώ) στο όνομα του Καραϊβάζ.

«Ο Γιώργος θα μας ήθελε όρθιους»

«Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, γιατί έτσι θα ήθελε κι εκείνος. Έγραψα κάποια στιγμή, όταν βρήκα τη δύναμη, ότι για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Γιατί όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι.

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο. Δε νομίζω να έμεινα όρθια, γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

Γιατί είμαστε σήμερα εδώ; Γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70,000 μηνύματα και λίγα σας λέω. Ήταν μηνύματα αγκαλιάς. Δεν είμαστε η οικογένεια του Γιώργου, δεν είμαστε η γυναίκα, τα παιδιά του, η αδερφή του. Δεν θέλω να τους πάρουμε ούτε λίγο από το πένθος που βιώνουν. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ μάς θέλει όρθιους. Ο Γιώργος μάς θέλει δυνατούς. Ο Γιώργος μάς παίρνει από το χέρι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA