Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα εβδομάδα στο Survivor, νέες εξελίξεις για τους παίκτες των δύο ομάδων, που παρά το γεγονός ότι είχαν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα το τελευταίο διάστημα, τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν άλλη τρόπη και οι σχέσεις να αλλάζουν. Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Ελένη Χαμπέρη έβαλαν στο στόχαστρο τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα, κατηγορώντας την τελευταία για αρνητική ενέργεια κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, ενώ ο Ηλίας έκανε κίνηση συμφιλίωσης προς τον Σάκη Κατσούλη. Την εν λόγω κίνηση, ο Τριαντάφυλλος την σχολίασε αρνητικά, κάνοντας λόγο για γύρισμα μπιφτέκας.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η συγγνώμη του Μπόγδανου στον Κατσούλη και η ενόχληση με Καρολίνα - Ασημακόπουλο

Το έπαθλο στο Μαϊάμι και η εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη

Μετά το καταμαράν, το ελικόπτερο, το ταξίδι στο Μαϊάμι, το πολυτελές αυτοκίνητο, που θα δούμε σύντομα να μάχονται γι’αυτό, οι παίκτες αγωνίστηκαν, χθες, για ένα ακόμα ταξίδι στο Μαϊάμι, μόνο που αυτή τη φορά οι νικητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν αγώνα NBA ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά και να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το παιχνίδι έγινε ατομικό, προκειμένου να είναι δίκαιο για όλους τους παίκτες, με τους νικητές να αναδεικνύονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που επέλεξε να πάρει μαζί της τον Σάκη Κατσούλη, και ο Ηλίας Μπογδάνος. Δεδομένου ότι ο Ηλίας δεν μπορεί να ταξιδέψει, στη θέση του πήγαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα.

Το ευχάριστο κλίμα στο Μαϊάμι, έκανε τον Σάκη Κατσούλη να ανοίξει τα φύλλα του προς την Μαριαλένα και να της εκφράσει συναισθήματα και σκέψεις. «Δεν έχω μετανιώσει στιγμή για ό,τι έκανα για να είμαστε μαζί και αφότου χωρίσαμε και δεν είχαμε επαφή και ξανά βρεθήκαμε μέσα στο παιχνίδι είμαι ευτυχισμένος, γιατί ξέρω ότι σε κέρδισα σαν άνθρωπο και σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Είσαι φανταστικό παιδί και φανταστικός χαρακτήρας", είπε χαρακτηριστικά. Από την άλλη, η Μαριαλένα λίγο πιο εγκρατής σε αυτή την «εξομολόγηση», απάντησε με χιούμορ, λέγοντας: «Έπρεπε να σε φέρω στο Μαϊάμι για να μου τα πεις όλα αυτά; Δεν πειράζει Σάκη μου, κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA